Wij horen je al denken, nog een logistieke organisatie dat opzoek is naar een nieuwe medewerker. Ja, ook wij “LIS Logistics” hebben te maken met personeelstekort. Toch hopen wij dat jij de tijd wil nemen om onze vacature eens door te lezen! Wij zijn namelijk op zoek naar een Klepbus Chauffeur/ Chauffeuse.

Je baan:
Dagelijks ga jij op pad met de klepbus. Jij hebt de verantwoordelijkheid om alle goederen tijdig en in goede staat af te leveren bij de klant. Jij bent de laatste contactpersoon van onze klant oftewel het “visite kaartje” van LIS Logistics. Wij vinden het daarom belangrijk dat jij service en klantgericht te werk gaat.

Voordelen:
De voordelen van chauffeurs zijn bij LIS Logistics zijn de start en eindtijden. Je begint ’s ochtends 6-8 uur en je dag eindigt om 16-18 uur. Dat betekend dat je op tijd thuis bent voor het avond eten!

Andere voordelen:

  • Zekerheid doordat je direct in dienst bent bij LIS Logistics.
    • Na een jaar bij LIS Logistics in dienst kun je in aanmerking komen voor een vast contract.
  • Salaris conform cao Beroepsgoederen vervoer, en altijd op tijd!
  • Je rijdt met modern materieel
  • Doorstroom mogelijkheden door middel van het behalen van je C en CE rijbewijs.

Heb jij altijd al de ambitie gehad om je groot rijbewijs te behalen? Dan is dat binnen LIS Logistics mogelijk. Wij bieden gepassioneerde chauffeurs graag de kans om hun droom waar te maken.
Hoe gaat dit in zijn werking?

Stap 1.                 Je gaat aan de slag als Klepbus chauffeur/chauffeuze binnen LIS Logistics.
Stap 2.                 Na 6-12 maanden vindt een evaluatie plaats over je huidig functioneren.
Stap 3.                 Bij goed functioneren bieden wij jou graag de kans om je C en CE rijbewijs te behalen.

Zoeken wij jou?
Beschik jij over een B-rijbewijs en lijkt het jou leuk om in onze bus door Nederland heen te rijden? Dan zien wij jou sollicitatie graag tegemoet.

Wie en wat is LIS Logistics?
LIS Logistics is in 2007 opgericht en begonnen als klein logistiek transportbedrijf. Nu, 15 jaar ver is LIS Logistics enorm gegroeid en verzorgen we een logistiek totaalconcept voor ruim 150 klanten. Hierbij moet je denken aan registreren van binnenkomende en uitgaande goederen, expeditie en douane afhandeling van diverse goederen. Onze goederen die wij vervoeren bestaan voornamelijk uit alcoholische dranken.

Binnen LIS Logistics werken er ongeveer 45 medewerkers en beschikken wij over een eigen wagenpark van ongeveer 13 voertuigen. Binnen LIS Logistics werken collega’s die gemotiveerd zijn, kennis hebben van logistiek en gedreven zijn om het beste uit hun zelf te halen. Wij vinden het daarom erg belangrijk dat onze medewerkers met plezier hebben in het werk.

Pas jij in dit plaatje?

Waar wacht je op en solliciteer nu!