Activiteiten

Warehousing

Warehousing

Warehousing

In ons modern distributiecentrum en onze warehouses in Almere en omgeving van meer dan 40.000m2 centraal gelegen in Nederland, verzorgen wij voor meer dan 200 klanten het voorraadbeheer.

Wij beschikken over alle faciliteiten die nodig zijn om klantgoederen onder gecontroleerde omstandigheden op te slaan en deze op een zorgvuldige en correcte manier te verwerken. De goederen worden opgeslagen onder gecontroleerde temperatuur omstandigheden in het distributiecentrum en de warehouses, zodat de opgeslagen goederen niet aan grote temperatuurschommelingen onderhevig zijn.

Daarnaast maken wij in ons moderne distributiecentrum en onze warehouses gebruik van een geavanceerd warehouse managementsysteem (WMS). Alle bewegingen van ontvangst tot uitslag worden via een scantechniek in het warehouse managementsysteem realtime verwerkt met een nauwkeurigheid van > 99%. Eventueel kunt u de status van de goederen via een web portal inzien.

Daarnaast beschikken we bij LIS Logistics ook over een Accijns Goederenplaats vergunning (AGP) en een inrichting verbruiksbelastinggoederen (IV), wat de gelegenheid biedt om goederen die onderhevig zijn aan accijns of verbruiksbelasting onder schorsing van heffing op te slaan. Hierbij moet u denken aan limonade, wijnen en overige (non-) alcoholische dranken. Tevens beschikken wij over een douane-entrepot wat de gelegenheid biedt om niet-Uniegoederen zonder betaling van eventuele invoerrechten op te slaan.

Steeds meer klanten ontdekken de voordelen van de uitgebreide op- en overslagmogelijkheden van ons bedrijf. Wij beschikken over meer dan 40.000 vierkante meter opslagruimte waar wij graag uw voorraden beheren.

Alle warehouse handelingen van goederen vallen onder de Physical distributie PD-2000 voorwaarden.

Voordelen warehousing LIS Logistics

  • Gecontroleerde temperatuur omstandigheden
  • Zorgvuldige en correcte verwerking van uw goederen
  • Geavanceerd geïntegreerd warehouse managementsysteem (WMS)
  • AGP (accijns goederen plaats is het onder schorsing van accijns goederen in opslag nemen)
  • Vergunning inrichting Verbruiksbelasting (is onder schorsing van verbruiksbelasting goederen in opslag nemen)
  • Douane-entrepot (het in opslag nemen van niet -Uniegoederen)
  • Order fulfillment (order picking)

Andere activiteiten

Transport / Expeditie

LIS Logistics wil haar klanten voorzien in elk onderdeel van het logistieke proces, transport is daar een belangrijk onderdeel van. Met ons modern wagenpark welke voldoet volgens de laatste milieunormen verzorgen wij binnen Nederland de distributie van enkele pallets tot complete ladingen en alles wat daar tussen zit.

Lees verder

Douanefaciliteiten

LIS Logistics beschikt over diverse douanevergunningen en douanesoftware met betrekking tot de import, opslag en export van (accijns)goederen, wat vele voordelen biedt. Naast de AGP, IV en Douane-entrepot vergunning beschikken wij ook over alle benodigde douanevergunningen voor import en export van goederen.

Lees verder

Value Added Logistics

Ook voor aanvullende diensten (Value Added Logistics) bent u bij LIS Logistics aan het juiste adres. Wij begrijpen dat flexibiliteit tussen de productie en aflevering van uw goederen in een dynamische wereld nodig kan zijn. Wij kunnen voor u goederen bewerken om zo te laten voldoen aan de specifieke wensen van de klant.

Lees verder

Persoonlijk contact?

LIS Logistics is een jonge, dynamische onderneming die zich sinds oktober 2007 richt op het verlenen van logistieke dienstverlening in de breedste zin van het woord. Onze kernactiviteit betreft het vervoeren en het plaatsen van hightech apparatuur.

Neem gerust contact met ons op!