Activiteiten

Transport / Expeditie

Transport / Expeditie

Transport / Expeditie

LIS Logistics wil haar klanten voorzien in elk onderdeel van het logistieke proces, waar transport een belangrijk onderdeel van is.

Eén van de kernactiviteiten van LIS Logistics betreft het vervoeren van alcoholische- en non-alcoholische producten, apparatuur/machines, koelkasten, koffiemachines, verpakkingsmaterialen, etc. Met een modern en gespecialiseerd wagenpark, welke voldoen aan de laatste milieunormen, kunnen wij tal van transportdiensten aanbieden. Met ons transport managementsysteem zijn wij in staat om efficiënt te plannen en rekening te houden met uw wensen voor de distributie binnen Nederland. Denk hierbij aan aflevertijden en eventuele hulpmiddelen. Wilt u uw zending volgen? Dit is eventueel te volgen via een web portal. Onze chauffeurs zorgen voor een nette aflevering en juiste administratie.

Distributie

Met ons modern wagenpark welke voldoet volgens de laatste milieunormen verzorgen wij binnen Nederland de distributie van enkele pallets tot complete ladingen en alles wat daar tussen zit. Uw producten worden zonder overslag op het juiste adres afgeleverd.

Alle transporten binnen Nederland vallen onder de AVC condities.

Internationaal transport

LIS Logistics kan internationaal transport verzorgen voor onze klanten. Wij bieden de volgende mogelijkheden m.b.t. internationaal transport:

  • Complete ladingen (FTL/FCL)
  • Groupage zendingen
  • Dedicated transport
  • Expeditie

Transporten buiten Nederland vallen onder de CMR condities.

Kenmerken transport LIS Logistics

  • Duidelijke en transparante afspraken
  • Concurrerende prijzen
  • Snelle uitlevering
  • Betrouwbare aflevertijden
  • Maatwerk mogelijk
  • Vast contactpersoon als aanspreekpunt

Andere activiteiten

Warehousing

In ons modern distributiecentrum en onze warehouses in Almere en omgeving van meer dan 40.000m2 centraal gelegen in Nederland, verzorgen wij voor meer dan 200 klanten het voorraadbeheer.

Lees verder

Douanefaciliteiten

LIS Logistics beschikt over diverse douanevergunningen en douanesoftware met betrekking tot de import, opslag en export van (accijns)goederen, wat vele voordelen biedt. Naast de AGP, IV en Douane-entrepot vergunning beschikken wij ook over alle benodigde douanevergunningen voor import en export van goederen.

Lees verder

Value Added Logistics

Ook voor aanvullende diensten (Value Added Logistics) bent u bij LIS Logistics aan het juiste adres. Wij begrijpen dat flexibiliteit tussen de productie en aflevering van uw goederen in een dynamische wereld nodig kan zijn. Wij kunnen voor u goederen bewerken om zo te laten voldoen aan de specifieke wensen van de klant.

Lees verder

Persoonlijk contact?

LIS Logistics is een jonge, dynamische onderneming die zich sinds oktober 2007 richt op het verlenen van logistieke dienstverlening in de breedste zin van het woord. Onze kernactiviteit betreft het vervoeren en het plaatsen van hightech apparatuur.

Neem gerust contact met ons op!