LIS Logistics is een jonge, dynamische onderneming die zich sinds oktober 2007 richt op het verlenen van logistieke dienstverlening in de breedste zin van het woord. Onze kernactiviteit betreft het vervoeren en het plaatsen van hightech apparatuur. Echter al snel hebben wij onze activiteiten kunnen uitbreiden door het aanbieden van Warehousing mogelijkheden. Value Added Services, Douaneactiviteiten, Projectmanagement en Expeditie. Zodoende zijn wij in staat om een logistiek totaalconcept aan te bieden, waarbij wij zorg dragen voor het totale logistieke proces van de klant.

Vanuit een modern en goed uitgerust warehouse te Almere werkt een jong en gemotiveerd team dagelijks nauw samen met onze klanten, om te voorzien in al hun wensen. Het moderne warehouse is volledig geconditioneerd en voorzien van palletstellingen zodat klantgoederen veilig en onder optimale omstandigheden opgeslagen kunnen worden. Tevens biedt ons warehouse de mogelijkheid tot het inrichten van flexibele werkplekken voorzien van extra lichtarmaturen en perslucht. Daardoor is het mogelijk voor onze medewerkers om allerlei goederen aan een uitgebreide visuele inspectie te onderwerpen. te behandelen of te bewerken.

Geïnteresseerd in onze diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Echter al snel hebben wij onze activiteiten kunnen uitbreiden door het aanbieden van:

  • Warehousing
  • Value added services (VAL)
  • Douaneactiviteiten
  • Projectmanagement
  • Expeditie

Zodoende zijn wij in staat om een logistiek totaalconcept aan te bieden, waarbij wij zorg dragen voor het totale logistieke proces van de klant.